Wij zijn Riëtte en Ruori van Balen

Praktijkvoerend met het door Johan Boswinkel ontwikkelde instrument de ChiRen (oneindige energie)

Riette de Vries

Riëtte de Vries (1956) is sinds 1979 gelukkig getrouwd met Peter van Balen
Moeder van 2 heerlijke jongens en sinds 1997 woonachtig in Heerhugowaard

In een rijk geschakeerd arbeidsverleden en dienstverlenende en ondersteunende werkzaamheden heb ik met veel plezier mezelf mogen ontwikkelen tot de recessie toesloeg. Ja en dan?

Hevig nagedacht over hoe ik mijn leven nu verder in wilde vullen. Over de jaren heen heeft het spirituele mij altijd aangetrokken en mede gedwongen door voedsel allergieën in de thuissfeer heeft een gezonde leefstijl met gezond voedsel altijd mijn interesse gehad.
Meerdere alternatieve aspecten zijn voorbij gekomen maar geen van allen had de klik waar ik op zat te wachten.
In te tussentijd niet stilgezeten en aan de slag gegaan als vrijwilligster en nog steeds betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en begeleiding.

Na een cursus Intuïtieve Ontwikkeling en een voetreis naar 4610 m hoogte in Nepal kwam de doorbraak.  Een artikel over genezen met licht bracht die klik

Bio-fotonen Coherentie Therapie/ Biontologie

In juli 2012 samen met mijn zoon Ruori gestart met de opleiding in Amerika. Het is studeren en leren door het te doen.  Steeds weer nieuwe informatie en inzichten vergaren.

Voorwaar geen makkelijke opgave op deze leeftijd maar het geeft zoveel voldoening en daar haal ik mijn energie uit vandaan.

Ruori van Balen

Ruori van Balen (1989), woonachtig bij mijn ouders in Heerhugowaard

Mijn opleiding VMBO heb ik behaald in de installatie en elektrotechniek, waarna ik verder gegaan ben om mij te bekwamen in de ICT sfeer. Na mijn MBO diploma service-medewerker ICT te hebben behaald ben ik in een diep dal terechtgekomen.

Tijdens deze periode heb ik nagedacht over wat ik nu eigenlijk wilde worden en heb het roer omgegooid en het gezocht in de horeca sector. Het vakdiploma Kok heb ik mogen behalen maar merkte wel dat ik mij ook ik deze tak van sport niet thuis voelde.

In de tussentijd ging mijn interesse steeds meer uit naar natuurlijke en alternatieve sferen en ben ik mij hierin gaan verdiepen. JinShin Jiutsu (genezen met de handen), Spiritualiteit, Intuïtieve ontwikkeling, Stille kennis (weten zonder uit te kunnen leggen waarom je het al weet).

Nadat mijn moeder thuiskwam met het artikel over ‘Genezen met licht’ met het instrument de Chiren, ontwikkeld door Johan Boswinkel, was daar de klik.

Samen met haar ben ik in juli 2012 gestart met de opleiding in Amerika en in de tussentijd heb ik van haar expertise gebruik mogen maken en een praktijk opgezet.

In de tussentijd mensen van hun klachten afhelpen waar ze vaak al langer mee rondlopen en in het reguliere circuit geen oplossing voor vinden.

Gaaf om te mogen zien dat mensen werkelijk van hun klachten af kunnen komen op een natuurlijke manier zonder fysieke medicijnen maar mét licht (energie).

Scroll naar boven