Biori laat het lichaam zichzelf genezen met behulp van de bio-fotonen methode en de Chiren®

Bio-fotonen; een korte uitleg

Fotonen zijn de lichtdeeltjes waaruit het hele heelal bestaat. Bio noemen wij alles in ons lichaam. Lichtdeeltjes in ons lichaam noemen wij bio-fotonen.

Met de snelheid van het licht wisselt elke cel per seconde 100.000 lichtdeeltjes uit om alles te regelen.

Is ons lichaam ziek dan is de kwaliteit van deze bio-fotonen verstoord en noemen we dat chaotisch licht. Normaal noemen wij het samenhangend licht.

De dokter van de toekomst zal geen medicijnen meer geven, maar zal zijn patiënten interesseren voor de zorg van het menselijk lichaam, voor voeding en voor de oorzaak en de preventie van ziekte.
Thomas Edison – 1847
Afspraak maken? Klik hier

Bio-fotonen behandeling:

Wij beginnen met een behandeling die ca. 1,5 – 2  uur in beslag neemt. De behandeling bestaat uit een basis meting middels electro-acupunctuur met een koperen buisje en een meetpen, een voorstel hoe we de behandeling  kunnen uitvoeren en de behandeling zelf.
Bij alles wat we doen geven we steeds uitleg! Op elk moment kun je beslissen of je verder wilt gaan of stoppen.

Als de basis meting is voltooid kunnen we de Chiren®gebruiken om aan het lichaam te vragen welke soort lichtdeeltjes het nodig heeft om weer beter te worden.

Bij elke soort lichtdeeltjes wordt eerst aan het lichaam gevraagd of dit de juiste zijn door opnieuw het koperen buisje en de meetpen te gebruiken. Zodra bekend is welke soort lichtdeeltjes het lichaam kan gebruiken, vragen wij je te beslissen of je verder wilt gaan met de behandeling.

Bij de behandeling wordt gebruikt gemaakt van 2 glazen handstaven en 2 glazen voetplaten die met kabeltjes verbonden zijn met de Chiren®. De informatie (lichtdeeltjes) wordt dan via deze kabeltjes verzonden naar het lichaam.

Met de snelheid van het licht kun je dan betrekkelijk snel en pijnloos van je klachten afgeholpen worden.

Hoe vaak een bio-fotonen behandeling?

Dat is voor iedereen verschillend, maar gemiddeld zijn er tussen de 10 en 15 behandelingen nodig om van de klachten af te komen.

Voor dyslexie zijn meer behandelingen (liefst elke dag) nodig maar korter in tijd ca. 20 min. hiervoor hanteren wij speciale prijzen.

Scroll naar boven