VACCINATIE STOFFEN – wat is wat en wat zit waar in?

Met behulp van de ChiRen kunnen wij de schadelijke werking van vaccinaties met alle toevoegstoffen zodanig beïnvloeden dat het lichaam geen last meer heeft van alle bijwerkingen. Bijwerkingen door niet in het lichaam thuishorende stoffen waaronder: aluminium, kwik, formaldehyde en fenol (die laatste 2, vormen samen bakeliet waar vroeger de zwarte harde telefoons van werden gemaakt). Echter naast de ontstoring is het ook zaak om het lichaam aan te zetten tot het detoxen van zware metalen met behulp van de juiste biologische voedingsstoffen, mineralen en vitamines.

Biori kan een ondersteunende rol spelen. Kijk ook eens naar onderstaande teksten en doorlink mogelijkheden of vraag ons gerust om advies info@biori.nl

Helaas geldt dit niet voor het nieuwste mRNA vaccin. Hiervan kunnen wij niets ontstoren/verwijderen. 
Het heeft invloed op je DNA, verandert dat en daardoor is het nooit! meer terug te draaien.

Als je de keuze maakt om je te laten vaccineren ga dan niet! naar een GGD prikpunt maar naar de huisarts.

Waarom? Bij een snel opgeleide GGD medewerker heb je geen rechten
(Jij bent proefpersoon zonder ! informed consent (toestemming geven waarbij je eerst uitleg krijgt over de voors- en tegens, waarna je hierover een gefundeerde beslissing kunt nemen)

Bij een arts -die de eed van Hippocrates heeft afgelegd en een patiënt geen schade mag toebrengen- heb je wel rechten en mag je ook onderstaande items bespreekbaar maken

Hoe wijs je een vaccin af tegen het Wuhan virus (alias SARS-CoV2/Corona-CoVId19)

Stap 1

Weiger het vaccin niet, maar ga heen en ga vragen stellen (verderop leg ik uit waarom niet), anders wordt je als ‘irritant’ of ‘strijdlustig’ beschouwd (wat meteen in je nadeel kan werken)

Stap 2

Ga naar de inentingsbijeenkomst en vraag de arts (of verpleegkundige) of het vaccin HEK 293 of MRC-5(9) cellen bevat?

Zij moeten! je antwoord geven. Vraag ook om de bijsluiter.

Als dit het geval is dan heb je nl. het recht om de vaccinatie te weigeren! Je hoeft je nl niet in te laten spuiten met lichaamsvreemd materiaal.  (MRC-5 zit nl in elk vaccin en zijn geaborteerde menselijke cellijnen van geaborteerde baby’s en ander lichaamsvreemd materiaal).

Stap 3

Vraag ook of er een kans is op een langdurige reactie door het vaccin (een schadelijke bijwerking veroorzaakt door meerdere verbindingen of medicijnen die op elkaar inwerken). Dat gebeurt nl. bij alle! vaccins ! ( je hoeft er alleen niet altijd last van te krijgen)

Als de arts of verpleegkundige zegt: Ja, dat is het geval, dan is dat jouw “vrijkaart om de gevangenis te verlaten”,

Sta op, zeg dat je dat niet hoeft te accepteren, bedank de arts voor zijn/haar aanbieding en loop weg

Ze mogen je niet vasthouden (dat is wederrechtelijke vrijheidsberoving en strafbaar)- en laat je ook niet intimideren mocht er eventueel een ‘gezagdrager – bewaking’ bij zijn.

Blijf in ieder geval kalm en zet jezelf in het licht en in je kracht!

Neem desnoods iemand mee die jou steunt (en waarmee je van tevoren hebt overlegd), waardoor je steviger in je schoenen kunt staan. Alleen is maar alleen en je bent daardoor kwetsbaarder omdat je geen steun kunt zoeken bij elkaar.

Onthoud: artsen hebben de Eed van Hippocrates gezworen =”ik zal aan de patiënt geen schade doen” en moeten! dit respecteren (je kunt ze er eventueel zelfs op wijzen dat zij deze eed hebben te respecteren)

Dit is hoe wij legaal en respectvol de door hun aangeboden ‘verplicht gestelde’ diensten kunnen afwijzen. Hier kunnen ze helemaal niets tegen doen.

Bedenk ook dat meerdere artsen/medici er helemaal niet achter staan of blij mee zijn dat zij dit ‘moeten’ doen.

Op deze manier ondervinden beide partijen er geen nare gevolgen van.

Voor de schadelijke bijwerkingen van dit vaccin kun je ook altijd hier even kijken naar Dr. Coleman  kies in de linkerkolom voor ‘Health’  en daarna voor ‘Transcript van de video URGENT information about… ‘    
(info uit de koker van het CDC ) (is in het Engels! )

 

GRIEPPRIK werkt ie nou wel of werkt ie nou niet??

Wil je weten wat er in de griepprik voor stoffen zitten? Stuur een e.mail aan info@biori.nl en ik laat het je weten

Volgens Arts, Epidemioloog, Hoofdredacteur en President Dick Bijl (1956) 1.  is er géén bewijs voor werkzaamheid aangetoond! 2.

Hij doet zijn uitspraak op basis van het sterkste wetenschappelijke bewijs, de gouden standaard van het klinisch medicijnenonderzoek, namelijk het gerandomiseerde onderzoek. In de beschikbare onderzoeken werd geen bewijs voor werkzaamheid aangetoond. “De onderzoeken waarop ik mij baseerde, waren afkomstig uit de bibliotheek van de Cochrane Collaboration, het best beschikbare wetenschappelijke bewijs, met prof. Jefferson uit Rome als belangrijkste onderzoeker.
De meest recente bijgewerkte versies laten vrijwel geen wezenlijk andere conclusies toe!”.

(Als Dick Bijl iets zegt, dan is het niet ‘zomaar iemand die iets roept’. Zijn uitspraken steken schril af bij de ongefundeerde uitlatingen van de opiniemakers die de media op dit moment domineren. De griepprik is ‘een triest voorbeeld van falen’ overstemd door succesvolle marketingboodschappen).

Goed en wat vaker je handen wassen, (meer) zink en vitamine C + E (zit in amandelolie) gebruiken samen met bio-flavonoïden (zit o.a. in druivenpitextract, pompelmoesextract, citrusvruchten, frambozen, bramen, kersen, rozenbottels) biedt ook soelaas.

1. Dick Bijl
2.
Lees hier het volledige artikel

Wist je dat artsen verplicht zijn om inentingen voor te stellen. Dat ze er met het toedienen van deze entingen € 10.000,– tot € 20.000,– extra per jaar mee kunnen verdienen!
Geven zij afwijkend advies dan kan dat ze hun baan kosten!?!

 

Vaccinaties ook mogelijk homoeopatisch toe te dienen zònder gif en zònder injecties!

wist je dat al ?

HomeoProfylactisch enten noemen ze dat. Een al meer dan 200 jaar beproefde methode.

Dan kun je ervoor kiezen om door toediening van homoeopatische middelen immuniteit op te bouwen.

De duur van deze opbouw is ca. 15 – 44  maanden door middel van het toedienen/innemen van korreltjes of vloeistof.

Helaas mag ook de homoeopathie in Nederland dit niet meer publiekelijk kenbaar maken, maar ze kan daarin nog wel ondersteunen! Dus informeer ernaar bij de homoeopaat of homoeopatisch arts. (Let op! niet alle homoeopaten doen dit)

Zoek ook eens naar websites met de volgende zoekterm:

Homeopathic immunizations

Comparing vaccinated with non-vaccinated children
Scientific Tenant of Homeopathy
Research into Natural Immunizations

Kijk ook eens op de website van:

Informeer jezelf! over de ziekten waartegen gevaccineerd wordt.

Denk mee, denk na. We zijn allemaal verantwoordelijk voor de gezondheid van onszelf en ons nageslacht.

De bijsluiter voor vaccinaties wordt niet standaard aangeboden maar is wel verplicht aanwezig. Vraag ernaar bij jouw huisarts of consultatiebureau.

 • Besef dat het doormaken van een normale ziekte bij een gezond mens het gehele immuunsysteem op een natuurlijke wijze versterkt
 • Weet dat het rijksvaccinatieprogramma (nog) niet verplicht is. Maar voor hoelang nog.
 • Er zijn allerlei mogelijkheden zoals uitstellen tot jouw kindje wat ouder is, gedeeltelijk vaccineren of helemaal niet vaccineren

Laat je niet leiden of dwingen door angst die aangepraat wordt door artsen of consultatiebureau medewerk(st)ers, maar ook niet door mensen die radicaal tegen vaccineren zijn. Ga op onderzoek uit en lees zelf over de ins en outs.

Een modelbrief kun je hier downloaden voor het kinderdagverblijf dat weigert je kindje in te schrijven omdat het niet gevaccineerd is.

Volgens de Inspectie voor de Volksgezondheid mag je niet geweigerd worden.

Heb je het aantal vaccinaties geteld?
Voordat jouw kind het tiende levensjaar heeft bereikt tellen wij al “ACHTENDERTIG”  (38) inentingen van 24 vaccins. Tel daar de HPV vaccinaties bij op en jouw kind heeft voor het 13e levensjaar al  “VEERTIG OF EENENVEERTIG”  (40 of 41) doses ingespoten gekregen.

Eerst even kijken?

Held Ryan (2 jaar) via Vaccinvrij  of

-The greater good (het algemeen belang) via YouTube (Ned. ondertiteld)  of

-Belangenverstrengeling en valsheid in geschrifte ontmaskerd  (Dr. Andrew Wakefield vs Brian Deer) via Vaccinvrij (Ned. ondertiteld)

Hepatitis B

Artikel over de stilzwijgende toevoeging van Hepatitis B in het rijksvaccinatieschema en de 4-A aandoeningen : autisme, ADHD, astma en allergiën. Lees het hier: Onderzoek onthult

De nieuwste Hepatitis B vaccins bevatten synthetisch DNA. Niet getest!  op kankerverwekkende en mutagene (genetische veranderingen veroorzakende) eigenschappen en ook niet op het kunnen veroorzaken van onvruchtbaarheid bij mannelijke dieren’ (laat staan bij mensen). Dus hoewel het belangrijkste nog onbekend is, is het al wel goedgekeurd door de FDA ná slechts! 3 testrondes op een onbekend aantal vrouwelijke ratten, allen gefinancierd door de ontwikkelaar/producent.

De nieuwe hulpstof CpG-ODN 1018, dat onder andere bestaat uit synthetische DNA-moleculen, wordt gebruikt te vervanging van Aluminium.

 

Ethiek met een dubbele moraal
Het is wettelijk verboden onderzoek te doen op baby’s. Onderzoek op baby’s vind men niet ethisch verantwoord en dat vinden wij ook.

Maar is het dan wel ethisch verantwoord om gevaarlijke chemische stoffen in te spuiten –zonder ouders héél goed voor te lichten over wát we ze inspuiten?

Feit is:
1. We worden er niet over voorgelicht
2. Er worden gevaarlijke stoffen geïnjecteerd in baby’s, kleine kinderen én volwassenen

In de praktijk is de hoeveelheid vaccinvloeistof die ingespoten wordt bij een baby en een volwassene hetzelfde maar het lichaamsgewicht en de mate van ontwikkeling van het organisme niet!
Dat betekent dat het inspuiten van een gelijke hoeveelheid vaccin, een totaal andere uitwerking kan hebben op een baby dan op een volwassene

(dit is de reden waarom je een kind maar een half aspirientje geeft;
minder lichaamsgewicht dus er is minder medicijn nodig om hetzelfde effect te bereiken)

Niet alleen het lichaamsgewicht maar ook de conditie van de ontvanger verschilt: een volwassene heeft een volledig ontwikkeld immuunsysteem, een baby nog niet

We vaccineren niet één keer maar met 2 dagen, 2 maanden, 3 maanden, 4 maanden enz..  Daardoor is er sprake van een cumulatief effect; de hoeveelheid gifstoffen in het lichaam wordt met elke inenting groter

Tot op heden is dit de ongemakkelijke realiteit:

Bijna alle vaccins die deel uitmaken van het Rijksvaccinatieprogramma bevatten aluminiumverbindingen en het bestaande ‘veiligheidsonderzoek’ houdt géén rekening met het lichaamsgewicht van de ontvanger van het vaccin.

InfanrixHexa (DKTP-HIB-HepB)
Synflorix (Pneumokokkenvaccin)
NeisVacC (Meningokokken)
Boostrix Polio (DKTP)
Revaxis (DTP-vaccin)
Cervarix (HPV-vaccin)
EngerixB (hepatitis b)

 

Wat zit er in vaccinaties?
Diercellen: velen ervan zijn kankerverdacht c.q. -verwekkend. De virussen, ook al zijn ze door het gif formaldehyde gedood of verzwakt, zijn riskante ziekteverwekkers!

Kwik, aluminium en formaldehyde staan erom bekend dat ze kankerverwekkend/-bevorderend zijn en tot hersen degeneratieve aandoeningen kunnen leiden zoals:

Alzheimer, Parkinson, ALS, autisme, e.d. maar ook tot vele tientallen aspecifieke klachten als ADHD, slecht zien/horen, chronische vermoeidheid, allergieën, nierziektes, geboorteafwijkingen, geheugenverlies en schade aan het zenuwstelsel enz. enz.

Kijk hier naar de laboratorium opnames uit 2006 en  2007 over hoe kwik de hersen neuronen kunnen aantasten

korte versie

https://www.youtube.com/watch?v=IHqVDMr9ivo

lange versie

 • Fenoxyethanol (antivries= koelvloeistof) heeft extreem neurotoxische bijwerkingen
 • Tween 80 en Triton X1000 kunnen sterk allergische reacties veroorzaken
 • Squaleen veroorzaakt auto-immuunziektes zoals reuma, MS en lupus alsmede de dodelijke ziekte ALS, transverse myelitis (zenuwziekte/ontstoken ruggemerg), verlamming aan handen, voeten en luchtwegen (verstikking!), endocarditis (ontsteking hartkamer), optic neuritis (t/m blindheid), glomerulonephritis (een nierziekte) en vermoedelijk ook hersenvliesontsteking
 • E621 (MonoNatriumGlutamaat-MSG-Maltodextrine) heeft wel 90 contra indicaties waaronder zeer ernstige aandoeningen als kanker en aantasting van het zenuwstelsel
 • Sorbitol en saccharose veroorzaken darmproblemen en zijn kankerverdacht

 

HPV – Humaan Papilloma Virus (Gardasil) vaccinatie tegen baarmoederhals kanker wratten

Even kijken:

Deense documentaire (met Engelse ondertiteling) 08-05-2015 over meisjes die de nadelige gevolgen van de HPV injecties hebben ondervonden (o.a. van topsportster tot bijna niet meer uit bed komen, tot in een rolstoel beland zijn): Deense HPV documentaire ( helaas is deze documentaire niet meer beschikbaar-deze is van YouTube verwijderd!) 

Maar er is wel een andere film te bekijken: The Greater Good (Ned. ondertiteld)

De nieuwe Engelse 3-delige documentaire “Sacrificial Virgins’ (in het Nederlands ondertiteld door stichting Vaccinvrij) over de controversiële HPV vaccins Gardasil en Cervarix, in hoogstaande onderzoeksjournalistiek ‘op zoek naar waarheid en gerechtigheid.’ Het belicht de bittere realiteit van de vaccinschade die het resultaat is van een risicovol vaccin in combinatie met misleidende marketing en misleidende studies.

Deel 1: 12,31 min

Deel 2: 12.55 min

Deel 3: 15,45 min 

De meest voorkomende 4 van de 52 HPV stammen, te weten: 1, 11, 16 en 18 zijn opgenomen in de Gardasil vaccinaties die in Nederland vrijwillig worden aangeboden aan jonge meisjes van 13 jaar en ouder en die de Amerikaanse regering de bevolking verplicht te krijgen. Cervarix heeft slechts 2 stammen, 16 en 18, opgenomen maar wel een extra olie-achtige vloeistof als bewaarmiddel toegevoegd naast het aluminium. (Red.: beide vaccins hebben een verschillende soort aluminiumtoevoeging gekregen en de Cervarix een olie-achtige vloeistof extra, pas ná de klinische testen (met daarin een placebo groep die ook de toevoegingen hebben gekregen maar niet de vaccinatievloeistof zelf -> gekleurde uitkomsten van de testen?!))

Het Center for Disease Control (CDC) heeft zelfs goedkeuring gehecht aan de HPV voor jongens zo jong als 9 jaar  – waarin staat dat hoewel jongens de baarmoederhals-kankerwratten niet aantrekken ze wel dragers kunnen zijn.

Gardasil (HPV-vaccinatie) is in Nederland een reeks van 2 (voorheen 3) injecties die worden verstrekt (vooral aan jongeren) met een tussenpoos van 6 maanden, als een preventie tegen cervicale wratten (ontstaan dmv geslachtsgemeenschap) en kanker.

In Japan is in 2013 het besluit genomen na felle discussies om het niet meer aan te bevelen voor schoolgaande meisjes, maar is het nog wel verkrijgbaar voor wie dat wil.

Californië heeft een wet aangenomen waardoor meisjes van 12 jaar en ouder de serie van 3 injecties mogen halen zonder! toestemming van de ouders.

Zijn deze vaccins veilig of zijn zij een nog grotere bedreiging waaraan deze jonge meisjes én jongens blootgesteld worden?  Er zijn inmiddels wereldwijd al in groten getale bijwerkingen (167.900) gemeld, met meer dan 280 doden (2017), waarvan de gevolgen op de schouders van de ouders neerkomen!

Het RIVM (Rijks Instituut voor Volksgezondheid en Milieu) zegt over de bescherming:
Er is géén garantie dat je geen baarmoederhalskanker krijgt, maar met een inenting ben je wel beter beschermd.

Red.: De Nederlandse enting beschermt je tegen (maar) vier!?  HPV-varianten. De enting beschermt je niet tegen de overige 70%-80% van de virussen die baarmoederhalskanker kunnen veroorzaken. Miljoenen jaren al is het lichaam in staat om het zelf te regelen zonder vaccinaties, veelal zijn er andere bijkomende zaken aan de orde waardoor de cellen onrustig worden. Dat vaak nog pas ná 20 jaar; een tijdspanne waarin de vaccinatie niet meer actief werkzaam is (vaccin activiteit is slechts 10-15 jaar volgens de onderzoekers). Baarmoederhalskanker komt zo goed als alleen voor bij dames vanaf 52-53 jaar.

HPV vaccinaties geven tot nu toe de hoogste vaststelling van ernstige bijwerkingen aan. Zie ook onderstaand UK overzicht.

2012 Vaccinatieverschillen niet- en wel ingeënte kinderen 

2011 Vaccinatiesverschillen niet- en wel ingeënte kinderen

2008-2014 HPV bijwerkingen overzicht UK

 

 

Ook de Bill en Melinda Gates Foundation ligt onder vuur in India vanwege het illegaal testen van kanker vaccins.

Zij schonk 3.6 miljoen dollar aan PATH (Program of Appropriate Health Technology). Deze organisatie houdt zich bezig met ‘toegepaste gezondheidstechnologie’. Met dit budget werden ruim 24 duizend jonge meisjes gevaccineerd met HPV-vaccins en daarna gevolgd in zogenoemde ‘post licensure demonstration projects’. (‘demonstratie’projecten met gelicenseerde vaccins).

Enkele maanden na de start van dit onderzoek, heeft de Indiaanse regering het project stopgezet vanwege 7 sterfgevallen en de vele gemelde bijwerkingen.

De zaak is voorgekomen bij het Hooggerechtshof in India, omdat de meisjes en hun ouders niet wisten dat zij aan een vaccinonderzoek deelnamen. PATH heeft soortgelijke ‘demonstratie’ projecten uitgevoerd in Oeganda, Peru en Vietnam.

 

Griepprik: welke (gif) stoffen zitten er in?

 • Ethanol – Ethyleen glycol    = antivries of koelvloeistof; 30 ml. is al dodelijk
 • Phenol                              = een desinfecteringsmiddel
 • Formaldehyde                   = kankerverwekkende stof
 • Aluminium                        = deeltjes die je hersencellen aantasten
 • Thimerosal (kwik)              = desinfecteringsmiddel; tast het immuunsysteem en de zenuwcellen aan en veroorzaakt hersenbeschadiging
 • Neomycin & Streptomycin   = anti-biotisch en geeft allergische reacties

Voorbeeld: het mexicaanse griepvaccin (Focetria, Pandemrix, Celvapan)

 • Kippenëieren-eiwit inclusief verontreinigde vogel- en/of andere virussen;
 • Cellen van dierlijk weefsel: varkensbloed, schapenbloed, paardenbloed, konijnenhersenen, apen- en hondennieren, runderfoetussen, kalverserum, varkenspancreas
 • Cellen van menselijke foetussen
 • MonoNatriumGlutamaat = E 621 = MSG tegenwoordig ook veel als Maltodextrine omschreven
 • Fenoxyethanol (koelvloeistof = antivries)
 • Sorbitol en saccharose (zoetstoffen)
 • Een water- of zoutoplossing met een weefselfixatief (formaldehyde, aluminiumfosfaat, aluminiumhydroxide)
 • Thimerosal = conserveermiddel dat voor ca. 50% uit kwik bestaat
 • Tween 80 = conserveermiddel Polysorbaat 80
 • Triton X1000 = een sterk soort zeepsop
 • MF59 (in het griepvaccin van Novartis) is gebaseerd op olie en samengesteld uit Tween 80 en het giftige Squaleen

In een griepprik kan ongeveer 25 microgram kwik zitten, 1 microgram staat te boek als giftig. (Ik schrijf “kan kwik in zitten“, omdat er inmiddels griepvaccins bestaan zonder kwik, informeer hier naar bij de huisarts als je toch besluit een griepprik te nemen).

In Amerika is het voor verpleegkundigen bijna een must om de griepprik te halen. Waarom? Doen zij dit niet dan krijgen zij geen jaarlijkse loonsverhoging voor het vele werk dat zij verrichten??!

Volgens Dokter Hugh Fudenberg, oprichter en hoofd research van de Neuro lmmuno Therapeutic Research Foundation. ‘s werelds leidend immunogeneticus en de 13de meest geciteerde bioloog in de geschiedenis (bijna 850 kranten en leidende medische journalen) stelt dat:
het opeenvolgend nemen van drie griepprikken je kans op Alzheimer met een factor TIEN 10 toeneemt. Dit kan ook verklaren waarom er de laatste 15 jaar een explosie is in het aantal gevallen van Alzheimer en de aanwezigheid van Thimerosal in vaccins.

Eerst even kijken; er zit volgens het CDC (Centre for Disease Control in Amerika) geen wetenschappelijk bewijs achter het instellen voor het halen van een griepprik, meldt Dr. Cammy Benton MD.

In de periode 2005-2015 heeft het CDC onderzoek gedaan naar de werkzaamheid van de griepprik en kwam tot de conclusie dat het in slechts minder dan de helft van de tijd iets heeft gedaan.

Overzicht in een notendop:
– Eind 2015; een analyse van het CDC onthult dat tussen 2005 en 2015 de griepprik in meer dan de helft van de tijd slechts minder dan 50% effectief was
– Gedurende het griepseizoen 2015/2016, bleek de FluMist entstof in de vorm van een neusspray in 97% van de gevallen gefaald te hebben.
Het CDC heeft het voor vorig jaar niet meer aanbevolen en raad het zelfs af voor het griepseizoen 2017-2018
– Schouderklachten gerelateerd aan toediening van vaccinaties zoals chronische pijnklachten, beperking in beweging, zenuwbeschadiging of ‘frozen shoulder’, zijn typische resultaten van een toediening die té hoog in de arm is ingegeven.
– De entstof van het griepvaccin 2016/2017, die heel gericht matchte met de circulerende virale stammen en bejubeld werd als ‘één van de meest effectieve in jaren’, bleek opnieuw een rampzalige mislukking.
De vaccinatie had geen enkel effect voor 18 tot 49-jarigen, noch voor onze ouderen. Voor jonge kinderen bleek de effectiviteit rond de 60% te liggen. Gemiddeld kwam het niet tot een hogere score dan 42%.

Dr. Mercola geeft uitleg (Engels) over de griepprikwerking

 

Kwik en Alzheimer
Geleerden hebben aangetoond dat zeer kleine hoeveelheden kwik ook schade kunnen veroorzaken aan zenuwen welke vergelijkbaar is aan de schade gevonden bij Alzheimer.

Dokter Fudenberg verklaarde dat dit kwam door de aanwezigheid van kwik en aluminium in de griepprik. Het geleidelijk toenemen van de hoeveelheid kwik en aluminium in de hersenen veroorzaakt cognitief disfunctioneren.

Onderzoek verricht bij de Universiteit van Calgary Faculty of Medicine, ontdekte dat blootstelling aan kwik de formatie van “neurofibrillar tangles” (neurofibrillaire knopen =onoplosbare ineengestrengelde vezels te vinden in de hersencellen) veroorzaakt, welke een van de twee diagnose factoren zijn voor Alzheimer.
Ouder onderzoek had aangetoond dat kwik ook de formatie kan veroorzaken van “amyloid plaques” (door het lichaam aangemaakte eiwitfragmenten), een andere indicatie van Alzheimer.

Daar bovenop toont onderzoek aan dat Alzheimer patiënten minimaal 3 keer zoveel kwik in hun bloed hebben.

Aluminium
De geleerde stelde de testzenuwen ook bloot aan andere elementen, waaronder aluminium, maar concludeerde dat alleen kwik schade veroorzaakt consistent met Alzheimer.

De hoeveelheid kwik gebruikt in het onderzoek was aanzienlijk lager dan het niveau aan kwik gevonden in mensen met kwikhoudende amalgaam vullingen. Aluminium kan kanker aan longen, borst en blaas veroorzaken.

Thimerosal staat ook als hoofdverdachte in de lijst als het gaat om de explosieve toename van Autisme. Alleen al in de Staat California tonen officiële cijfers aan dat 10 jaar geleden 1 op de 2000 kinderen aan Autisme leed, terwijl dat getal inmiddels ligt op 1 op de 48 (2017) . Kinderen die door een vaccinatie Autistisch zijn geworden verslechteren met de jaren alleen maar, dit komt omdat het kwik zijn vernietigende werking in de hersenen blijft doen.

BMR (bof, mazelen, rode hond) (Levende virussen vaccin Merck & Co., Inc. 800-934-5556)
Wat zit er in?

 • sorbitol en sucrose (zoetstoffen)
 • neomycin
 • gehydroliseerde gelatine
 • mediums: M&M  kippen-embryo
 • rode hond (Rubella)
 • human diploïd cells (menselijk foetus weefsel)
 • mononatrium L-glutamaat (neurotoxisch gif) (gelijkaardig aan E 621-MSG)

Diploïde betekent: het aanwezig zijn in de lichaamscellen van het normale aantal menselijke chromosomen, in dit geval van foetussen

Eerst even kijken: https://www.youtube.com/watch?v=dH_L4ddhfj0&list=PLJpPObXpZncOfT0bG2ghgkVb2Nxjd_bNe&index=3

Deze vaccinatie staat er inmiddels om bekend debet te kunnen zijn aan autismevormen. Terwijl het uitbreken van mazelen veelal alleen maar een tekort aan vitamine A is.
Of kijk ook eens naar de opname van arts Dr. Cammy Benton MD in een interview afgenomen door het VAXXED team. Op ca. 38.26 min. meld zij over het vitamine A tekort.

https://stichtingvaccinvrij.nl/dr-cammy-benton-cdc

 

Prevnar 13® 

INDICATIE
Prevnar 13® is een vaccin dat is geïndiceerd bij kinderen van 6 weken tot en met 17 jaar (vóór de 18e verjaardag) voor actieve immunisatie ter voorkoming van invasieve ziekten veroorzaakt door Streptococcus pneumoniae serotypes 1, 3, 4, 5, 6A, 6B, 7F, 9V, 14, 18C, 19A, 19F en 23F en voor kinderen van 6 weken tot en met 5 jaar (vóór de 6e verjaardag) voor de preventie van otitis-media die uitsluitend worden veroorzaakt door 7 van de 13 serotypes (4, 6B, 9V, 14, 18C, 19F, en 23F)

Bij volwassenen van 18 jaar en ouder is Prevnar 13® geïndiceerd voor actieve vaccinatie ter voorkoming van longontsteking en invasieve ziekten veroorzaakt door S. pneumoniae-serotypes 1, 3, 4, 5, 6A, 6B, 7F, 9V, 14, 18C, 19A, 19F en 23F

Beperkingen van het gebruik en de effectiviteit
Prevnar 13® beschermt niet tegen ziekten veroorzaakt door S. pneumoniae serotypes die niet in het vaccin aanwezig zijn

 

DTP – Difterie en anti-Tetanus Toxoide en Pertussis Vaccine
(SmithKline Beecham Pharmaceuticals 800-366-8900 x5231)
Wat zit er in?

 • aluminium fosfaat
 • formaldehyde
 • ammonium sulfaat
 • rode bloedcellen van schapen
 • glycerol
 • natrium chloride
 • thimerosal ( 50% kwik)
 • medium: porcine (PIG) = pancreatisch hydrolisaat van kaasstof

Hepatitis B (SmithKline Beecham Pharmaceuticals 800-633-8900 x5231)
Wat zit er in

 • aluminium hydroxide
 • thimerosal (50% kwik)
 • medium: gist (mogelijk 5% overblijfsel)

Vaccinaties gegroeid in geaborteerde foetus cel culturen:

 • Hepatitis A, VAQTA: Merck
 • Polio (oral), Poliovac, Canada: Connaught Polio Imovax: Connaught
 • Rabiës, Imovax: Pasteur Merieux
 • Rode Hond, MERUVAX: Merck
 • Waterpokken, VARIVAX: Merck

Human diploid cells: gemaakt van menselijk foetus (lees ‘mensenkind’) weefsel

Veel mensen hebben een mening over wel of geen wetgeving rondom abortus, maar vrijwel niemand is zich bewust over wat er gebeurt met al die dode foetussen.

Nou, wij kunnen je melden dat er levendig in gehandeld wordt, de meeste dode foetussen belanden dus in vaccinaties, de rest als collageen in gezichtcrèmes (kijkt u maar eens op de verpakking en weet dat je cellen van een dode foetus op uw gezicht smeert). Het is niet alleen een walgelijk gegeven, maar er is ook nog eens sprake van kannibalisme, ronduit gruwelijk.

Wederom, wat doet een gedood mensenkind in een vaccin?

Difterie, Kinkhoest, (anti)Tetanus, Hepatitis B en Meningitis

Het door GAVI (foundation van dhr Gates en echtgenote) gefinancierde Pentavaccin (Difterie, Kinkhoest, Tetanus, Hepatitis B en Meningitis) blijkt echt niet veilig te zijn: Sri Lanka begon in 2008 met Pentavalent, maar stopte na de dood van vijf kinderen. Buthan begon in  2009, maar stopte het gebruik nadat 9 kinderen overleden. Pakistan melde 3 sterfgevallen. Vietnam begon in 2010, maar stopte het gebruik na de melding van 12 sterfgevallen.

Golfoorlog experimentele vaccinaties
We willen nog even wat melden over de vaccinaties die de Amerikaanse militairen hebben gekregen voordat de ‘Golf’ oorlog uitbrak in 1991. Het betrof experimentele vaccins tegen chemische en bacteriologische wapens. De gevolgen bleken ingrijpend, velen werden direct ziek, anderen pas maanden later.

Van de 650.000 ingezette militairen die deze vaccinaties ondergingen, raakten er 250.000 totaal arbeidsongeschikt. Nog eens 200.000 militairen raakten deels arbeidsongeschikt, wat het totaal brengt op zo’n 450.000 militairen, ofwel twee derde van alle gevaccineerde mannen en vrouwen.

De symptomen van dit zogenaamde Golfsyndroom (‘Gulf War Syndrome’) liepen uiteen van ademhalingsproblemen, lage bloeddruk en geheugenverlies tot kankers, nier- en leveraandoeningen en aangeboren afwijkingen bij hun nakomelingen.

Een duidelijk en vreselijk voorbeeld hoe gevaarlijk vaccinaties kunnen zijn.

Vaccinatieschade Italiaanse militairen

Volgens een onlangs (03-03-2018) gepubliceerd bericht van de onderzoekscommissie op de Italiaanse website voor vrije vaccinatiekeuze COMILVA (Coördinamento del movemento Italiano per la libertà delle vaccinazioni)  hebben Italiaanse militairen last van ernstige vaccinatieschade. Dezelfde vaccinaties die onze kinderen toegediend krijgen! (in Italië verplicht)

 Lees hier het in het Nederlands vertaalde artikel door de stichting vaccinvrij

Scroll naar boven