BEMER

Fysische vaattherapie voor doorstroming in de bloedvaten

Biori jouw partner in gezondheid

Jouw aderen – onze zorg met fysische vasculaire vaattherapie

Wij mogen ons partner noemen voor de kop van Noord – Holland, dus heb je interesse, wil je informatie of een demo aanvragen, vraag het ons gerust:

info@biori.nl

In onze praktijk wordt sinds mei 2015 naast de Bio-fotonen therapie ook de fysische vasculaire vaattherapie toegepast.

Meer weten? Klik op: biori.bemergroup.com/nl voor doorlink naar onze site bij de Bemergroup voor nog meer informatie.

Dé hoofdweg van onze gezondheid – Microcirculatie en vasomotie;
het functioneel belangrijkste deel van de menselijke bloedsomloop.

Bemer vasomotie

De bloeddoorstroming in de kleinste bloedvaten van het menselijk lichaam, de haarvaten, wordt “microcirculatie” genoemd en is een bepalende factor voor onze gezondheid.
De microcirculatie in ons lichaam voorziet cellen, weefsels en organen van zuurstof en voedingsstoffen en voert kooldioxide en afvalstoffen af.
Een verstoorde microcirculatie vermindert de werking van ons immuunsysteem en heeft daarmee invloed op ons dagelijks functioneren.

Een verminderd immuunsysteem vergroot de kans op ziektes, helende processen worden geremd, de productie van energie neemt af en het verouderingsproces versneld.
Als weefsel niet goed doorbloed wordt, kan het ook niet goed helen en ontwikkelen er zich lokaal zure afvalproducten, die de pijnklachten kunnen versterken. Deze relaties verklaren ook, waarom medicatie deels, ook in hogere doseringen, niet werken.
De bewezen fysische vasculaire vaattherapie werkt in combinatie met andere complementaire therapieën effectiever.

De bloedsomloop is voor de meesten van ons een begrip.
Per dag wordt er circa 15.000 liter bloed door het menselijk lichaam rondgepompt. De totale lengte van de bloedvaten is ongeveer 100.000 km. Ongeveer 74 % van de doorbloeding vindt plaats in de microcirculatie (in de arteriolen, capillairen en venulen).

Het hart alleen kan deze pompprestatie niet leveren. Alleen door de samenhangende ritmische samentrekking van de bloedvaten (vasomotie) wordt de verdeling van het bloed in het gigantische netwerk van de capillairen tot stand gebracht en gestuurd.

Bij een gezond mens vindt de vasomotie ongeveer 3 keer per minuut plaats, bij een ziek of verzwakt mens slechts 1 keer per 10 minuten. Om hier een vermindering van klachten of verbetering van gezondheid te bereiken, moet deze beperkte vasomotie worden gestimuleerd. Precies deze stimulatie is het onderzoeksteam gelukt.

“Wij kennen géén medicijn dat multifunctioneel het fenomeen Microcirculatie verbetert”
……. de Fysische vasculaire vaattherapie® DOET dat wel !!!

Het onderzoeksteam van Prof. Dr. Med. Rainer Klopp van het “Instituut voor Microcirculatie” aan de Universiteit van Berlijn is er in nauwe samenwerking met BEMER International AG uit Triessen (Liechtenstein) in geslaagd deze microcirculatie zichtbaar te maken én te stimuleren.

Met behulp van een fysiek, multidimensionaal signaalstructuur, dat als een van buiten ingezette pacemaker voor de haarvaten werkt, wordt de beperkte dan wel verstoorde microcirculatie weer op gang gebracht. Daarmee ondersteunt deze nieuwe technologie volledig zonder bijwerkingen en zeer effectief het belangrijkste lichamelijke regulatiemechanisme voor zelfgenezings- en regeneratieprocessen.

Daarmee is dit bedrijf er door jarenlange ervaring en wetenschappelijk onderzoek en samenwerking met diverse medische specialisten, artsen en therapeuten wereldwijd in geslaagd een bijzonder en uniek systeem te ontwikkelen dat deze microcirculatie beïnvloedt.
Uitgevoerd in Duitse degelijkheid met Zwitserse precisie!

Het systeem is officieel een Duits medisch hulpmiddel dat middels dubbelblind placebo gecontroleerde onderzoeken, wetenschappelijk heeft bewezen dat het werkt.
Meer weten? Stuur ons een mailtje: info@biori.nl en wij sturen je een overzicht van deze onderzoeken toe.

Classificatie
In 2014 zijn de Classic-set én de Pro-set beiden gecertificeerd als medische apparatuur volgens de EC-norm Annex II (Medisch Instrument classificatie).

NASA
In 2015 heeft NASA zich verbonden om BEMER® in haar ruimtepakken op te nemen om zo de astronauten te ondersteunen bij hun gezondheid. Immers de toestand van gewichtsloosheid heeft hier grote invloed op.

Slaapprogramma
De nieuwste generatie (generatie 3) systemen zijn voorzien van een revolutionair slaapprogramma.

Helpt – ondersteunt
om gezond, fit en vitaal te worden en te blijven
bij helingsprocessen en diverse therapieën
bij verbetering van levenskwaliteit bij chronische klachten
bij (top)sport activiteiten
met het revolutionaire slaapprogramma

Het is verbazingwekkend dat niet helende open wonden van bijv. diabetes patiënten plotseling in enkele weken helen, dat de loopafstand van patiënten met  vaat-vernauwingen van 100 m in 10 km veranderd of onverklaarbare pijnklachten opeens verdwijnen. Burn-out, vermoeidheidsklachten, acné, psoriasis, brandwonden, blauwe plekken na trauma’s, MS, fybromyalgie, polyneuropathie, artrose, jicht, het is zo maar een greep uit de lange lijst van aandoeningen waarbij een verbetering is opgetreden voor velen bij gebruik van deze fysische vasculaire vaattherapie

Niet alleen voor 50-Plussers, maar óók voor Kinderen en Jong Volwassenen
Fysische vasculaire vaattherapie wordt niet alleen gebruikt door oudere mensen die slecht herstellen en door vijftig plussers om vroegtijdige veroudering tegen te gaan, maar ook kinderen en jong volwassenen hebben baat bij het gebruik van deze energieregulatie en cognitieve verbetering. Denk alleen maar aan het gebruik van onze mobieltjes; onze energievoorraad is al uitgeput voordat we de dag beginnen en dat geldt voor iedereen.

Hiermee neemt de fysische vasculaire vaattherapie in de wereld een unieke positie in, we kunnen spreken van een

“Revolutie in de Geneeskunde”