Wie is Ruori

Ruori

Ruori

Hallo,

Ik ben Ruori van Balen (1989) en woonachtig bij mijn ouders in Heerhugowaard

Mijn opleiding VMBO heb ik behaald in de installatie en elektrotechniek, waarna ik verder gegaan ben om mij te bekwamen in de ICT sfeer. Na mijn MBO diploma service-medewerker ICT  te hebben behaald ben ik in een diep dal terechtgekomen.

Tijdens deze periode heb ik nagedacht over wat ik nu eigenlijk wilde worden en heb het roer omgegooid en het gezocht in de horeca sector. Het vakdiploma Kok heb ik mogen behalen maar merkte wel dat ik mij ook ik deze tak van sport niet thuis voelde.

In de tussentijd ging mijn interesse steeds meer uit naar natuurlijke en alternatieve sferen en ben ik mij hierin gaan verdiepen. JinShin Jiutsu (genezen met de handen),  Spiritualiteit, Intuïtieve ontwikkeling, Stille kennis (weten zonder uit te kunnen leggen waarom je het al weet).

Nadat mijn moeder thuiskwam met het artikel over ‘Genezen met licht’  met het instrument de Chiren, ontwikkeld door Johan Boswinkel, was daar de klik.

Samen met haar ben ik in juli 2012 gestart met de opleiding in Amerika en in de tussentijd heb ik van haar expertise gebruik mogen maken en een praktijk opgezet.

In de tussentijd mensen van hun klachten afhelpen waar ze vaak al langer mee rondlopen en in het reguliere circuit geen oplossing voor vinden.

Gaaf om te mogen zien dat mensen werkelijk van hun klachten af kunnen komen op een natuurlijke manier zonder fysieke medicijnen maar mét licht (energie).

Bel gerust voor een folder of een afspraak via 06 37 35 80 58