Wie is Riëtte

Close-up Riëtte

Riëtte

Hallo,

Ik ben Riëtte de Vries (1956) en sinds 1979 gelukkig getrouwd met Peter van Balen
Moeder van 2 heerlijke jongens en sinds 1997 woonachtig in Heerhugowaard

In een rijk geschakeerd arbeidsverleden en dienstverlenende en ondersteunende werkzaamheden heb ik met veel plezier mezelf mogen ontwikkelen tot de recessie toesloeg. Ja en dan?

Hevig nagedacht over hoe ik mijn leven nu verder in wilde vullen. Over de jaren heen heeft het spirituele mij altijd aangetrokken en mede gedwongen door voedsel allergieën in de thuissfeer heeft een gezonde leefstijl met gezond voedsel altijd mijn interesse gehad.
Meerdere alternatieve aspecten zijn voorbij gekomen maar geen van allen had de klik waar ik op zat te wachten.
In te tussentijd niet stilgezeten en aan de slag gegaan als vrijwilligster en nog steeds betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en begeleiding.

Na een cursus Intuïtieve Ontwikkeling en een voetreis naar 4610 m hoogte in Nepal kwam de doorbraak.  Een artikel over genezen met licht bracht die klik

Bio-fotonen Coherentie Therapie/ Biontologie

In juli 2012 samen met mijn zoon Ruori gestart met de opleiding in Amerika. Het is studeren en leren door het te doen.  Steeds weer nieuwe informatie en inzichten vergaren.

Voorwaar geen makkelijke opgave op deze leeftijd maar het geeft zoveel voldoening en daar haal ik mijn energie uit vandaan.

Bel gerust voor informatie, een folder of een afspraak via 06 37 35 80 58