Fysische vasculaire therapie voor doorstroming in de bloedvaten

Biori jouw partner in gezondheid

Jouw aderen – onze zorg met fysische vasculaire vaattherapie

Wij mogen ons partner noemen dus heb je interesse, wil je informatie / wetenschappelijk onderzoek of een demo aanvragen, bel of mail en vraag het ons gerust:

info@biori.nl

In onze praktijk wordt sinds mei 2015 naast de Bio-fotonen therapie ook de fysische vasculaire vaattherapie toegepast.

Meer weten? Klik op: https://biori.bemergroup.com/nl voor doorlink naar onze site bij de Bemergroup voor nog meer informatie.

Dé hoofdweg van onze gezondheid – Microcirculatie en vasomotie;
het functioneel belangrijkste deel van de menselijke bloedsomloop.

Bemer vasomotie

De bloeddoorstroming in de kleinste bloedvaten van het menselijk lichaam, de haarvaten, wordt “microcirculatie” genoemd en is een bepalende factor voor onze gezondheid.
De microcirculatie in ons lichaam voorziet cellen, weefsels en organen van zuurstof en voedingsstoffen en voert kooldioxide en afvalstoffen af.
Een verstoorde microcirculatie vermindert de werking van ons immuunsysteem en heeft daarmee invloed op ons dagelijks functioneren.

Een verminderd immuunsysteem vergroot de kans op ziektes, helende processen worden geremd, de productie van energie neemt af en het verouderingsproces versneld.
Als weefsel niet goed doorbloed wordt, kan het ook niet goed helen en ontwikkelen er zich lokaal zure afvalproducten, die de pijnklachten kunnen versterken. Deze relaties verklaren ook, waarom medicatie deels, ook in hogere doseringen, niet werken.
De bewezen therapie werkt in combinatie met andere complementaire therapieën effectiever.

De bloedsomloop is voor de meesten van ons een begrip.
Per dag wordt er circa 15.000 liter bloed door het menselijk lichaam rondgepompt. De totale lengte van de bloedvaten is ongeveer 100.000 km. Ongeveer 74 % van de doorbloeding vindt plaats in de microcirculatie (in de arteriolen, capillairen en venulen).

Het hart alleen kan deze pompprestatie niet leveren. Alleen door de samenhangende ritmische samentrekking van de bloedvaten (vasomotie) wordt de verdeling van het bloed in het gigantische netwerk van de capillairen tot stand gebracht en gestuurd.

Bij een gezond mens vindt de vasomotie ongeveer 3 keer per minuut plaats, bij een ziek of verzwakt mens slechts 1 keer per 10 minuten. Om hier een vermindering van klachten of verbetering van gezondheid te bereiken, moet deze beperkte vasomotie worden gestimuleerd.  “Wij kennen géén medicijn dat multifunctioneel het fenomeen Microcirculatie verbetert”
……. deze therapie DOET dat wel !!!

 

Scroll to Top