Ervaringen van onze gasten

“Ziekten ontstaan niet zo maar plotseling.
Ze ontstaan door kleine zonden tegen de natuur.
Wanneer er een te grote hoeveelheid zonden is, zullen de ziekten ontstaan.”
Hippocrates van Kos; Griekse arts (ca. 460-377 v.Chr)

Wij nodigen iedereen uit om zijn/haar ervaring(en) te delen met de gasten op onze site

Mail ons jouw verhaal. Dankjewel !

CZ 65+ d.d. 20-08-2017 Pijn in en “dove” dikke voeten, zere knie
(Red. Polyneuropathie)

Dankjewel Riëtte voor de onverwachte aanbieding om thuis gebruik te mogen maken van jouw instrumentje (Red. ChiKey).
Het heeft veel voor me teweeg gebracht die 2x per week behandelen in de afgelopen 3,5 maand.

Onze lieve heer had ik het maar eerder gedaan …..
Mijn voeten en enkels waren zo dik en rood opgezwollen in de afgelopen jaren dat ik mijn schoenen niet meer aankon.

Zoals je weet durfde ik al geen auto meer te rijden door die ‘dove’ voeten omdat ik de pedalen niet meer voelde en mede door de pijn in mijn knie werd het lopen/bewegen ook steeds lastiger en kreeg ik steeds meer moeite met de trap opgaan. Uiteindelijk hebben wij besloten om maar te gaan uitkijken naar een andere woonruimte en zijn onlangs verhuist van onze twee-onder-een-kap naar een appartement met alles gelijkvloers.

In den beginne was ik wel een beetje bangig. Mijn vriendinnen zeiden, meid wat heb jij een dikke rode voeten; het lijkt wel of ze op knappen staan. Ik had mijn schoenen aan die verschrikkelijk knelden, maar gek genoeg had ik eigenlijk niet zoveel pijn. Toch ben ik toen maar naar de huisarts gegaan en die stelde steunkousen voor en schreef een recept daarvoor uit. Tja je moet wat dacht ik toen, maar echt gelukkig voelde ik me er niet bij.
Dat receptje heb ik toen maar een poosje op tafel laten liggen zo van dat komt nog wel (ik ben een beetje ijdel wat dat aangaat en dikke steunkousen in zwart of bruin vond ik nou niet zo mooi).

Ik heb doorgezet en ben toch doorgegaan met de behandelingen die ik zo fijn zittend aan mijn tafeltje met de voeten op de glazen platen kon doen, met een puzzelboekje of de krant erbij. Het was net alsof er eerst een dam doorgebroken moest worden, eerst erger en daarna beter, mijn voeten werden allengs minder dik.

Nu na de behandelingen is de kniepijn over en zijn mijn voeten weer SLANK!

Ik wou dat ik er een foto van had gemaakt, nu kun je het natuurlijk niet meer controleren. Maar mijn schoenen passen met weer ‘zonder er overheen te hangen’.
Zonder pijn lopen wat een genot en ook het slapen is verbeterd. Ik word nu niet meer ’s nachts wakker van de tintelingen of de kramp in mijn kuiten. Ben daardoor ook minder moe en kan weer meer doen, mijn hoofd is ook weer helderder bij het nadenken

Dus dankjewel dat je je mijn rust weer hebt teruggegeven en ik weer makkelijker zonder pijn door het leven kan gaan.
Oh ja en de littekens op mijn knie zijn niet meer pijnlijk en voelbaar, dat merkte ik eigenlijk al eerder.

(Red. mevrouw had al eerder een knie vervangende operatie ondergaan maar was niet geheel pijnvrij geworden)

 

EK d.d. 13-07-2017 LDN bij artrose – pijn in gewrichten

Hoi Riette
Ik Ben vanmorgen bij de huisarts geweest en heb het over LDN gehad,én ze heeft een recept voor me uitgeschreven.
Ik heb haar ook de website gegeven,er was ook een arts in opleiding bij,en die stonden verbaast wat er allemaal op de site stond,en ze gaan zich er verder in verdiepen.
Goed he.   Gr.E

 (red.: heb haar LowDoseNaltrexon aangeraden naast het blijven gebruiken van de Bemer -die maakt dat het al stukken scheelt-, tegen de pijn in haar gewrichten)

 

HS d.d. 18-04-2017 Straling

Wat goed Riëtte 😊
Precies wat ik voor ogen heb…kennis delen en elkaar helpen om zo uiteindelijk onze klanten beter te kunnen helpen…super!! 😊
Hartelijke groet, Huub Smolders

 

WR d.d. 22-03-2017 Ziekte van Lyme
Dag lieve Riette,

Ik wil je graag op de hoogte houden hoe het met mij gaat.
Helaas voel ik mij nog erg zwak en vermoeid. Maarrrrrr heb wel heeeel goed nieuws. Gister ging ik naar Marja om de Lyme en Co infecties uit te testen met maar liefst 4 test dozen vol en wat denk je 😳 er kwam er niet 1 meer uit. Zelfs niet toen ze me een verzwakking filter gaf kwam er nog niks uit. Wel is het nodig om nog zeker een half jaar 1 korrel per dag te gebruiken om dit resultaat vast te houden😃 de biofotone therapie heeft hier een hele grote bijdrage in !
Ik voel me nu nog niet lekker omdat mijn lichaam nog zoekende is naar nieuw evenwicht en ook moe voelt van wat er allemaal is opgeruimd na 25 jaar. Angstig voel ik mij, daarvoor gebruik ik nu de mimulus, en de white chestnut, en de valariana. Hopelijk gaan deze middelen mijn geest rustig maken en mijn lichaam.
Als ik straks weer wat sterker ben dan kom ik weer even bij je langs.
Ik ben dankbaar dat het zo snel is gegaan. En dat ik het toch heb gedaan de therapie. Dankzijn jou ben ik nu een hoop troep kwijt en bijna Lyme vrij 😃😃
Thanks 😘
Lieve groetjes W

 

MB d.d. 07-02-2017 Ziekte van Lyme

Ik ben in december 2015 bij Riëtte gekomen voor de behandeling van de ziekte van Lyme.
Haar deskundigheid op het gebied van Bio-fotonen therapie en alles wat ermee samenhangt  (voeding, inzichten, benadering etc.) is voor mij nog steeds een rijkelijke aanvulling.

Na enige tijd voel je je niet meer “patiënt”. Ook haar zoon Ruori is zeer deskundig op het gebied van de Biofotonen therapie.

Ik ben inmiddels zover dat ik weer op eigen benen kan staan.
Voor mij is Biori een groot lichtpunt.
Warme groet, Michiel Bekius

 

PvD d.d. 27-10-2016 Oververmoeidheid, darmklachten, littekens

Ik ben Paula bij Riëtte gekomen via mijn zwager. Ben heel blij met het resultaat!

Wij noemen Riëtte niet Riëtte maar de pliepjes mevrouw.
Als er weer iets gebeurt zeggen wij: “dat komt door de pliepjes mevrouw”.
Als we wat hebben zeggen we “we moeten naar de pliepjesmevrouw”.
Mogen we er weer heen, dan hebben wij het over de afspraak bij de “pliepjes mevrouw”.
groetjes Paula

 

PdV 51 jr d.d. 26-5-2016 Darmklachten, vermoeidheid.

Op 20 mei ben ik bij Riëtte gekomen voor o.a. darmklachten en vermoeidheid. In ons consult is zo veel meer duidelijk geworden over de achtergrond van mijn klachten; onverwerkte emoties, subtiele restanten van infecties, chemische stoffen en straling van Wifi e.d. De behandeling is compact; meerdere aspecten kunnen in een behandeling worden opgepakt. Op 24 mei had ik de tweede behandeling achter de rug.
Resultaten zijn nu al boven verwachting. Allereerst, er is in één keer een rust over mij gekomen. Daarnaast zijn de darmklachten sterk vermindert. Ik begin mijn energie terug te krijgen en weer wat vrolijker te worden.
Ik ervaar een veranderingsproces van binnen. Met name in mijn hoofd en rond mijn borst/hart. Subtiele indrukken die diep inwerken.

 

‘AW 18+ Borreliose (Red.: ziekte van Lyme), uitputtingsverschijnselen en gewrichtsklachten.’

(Red.: tekst geplaatst met toestemming van cliënte ter ondersteuning/informatie voor andere mensen met soortgelijke klachten)

Hoi Riëtte,

Van de week werd ik helemaal niet lekker. Ik zou naar de film toe gaan en voelde me al niet zo goed. Meestal worden de klachten minder als ik afleiding heb, maar helaas was dit niet zo het geval en een half uur later zat ik met spoed bij de huisarts.

(Red.: Achteraf bezien bleek dat een herxheimerreactie op onze behandeling. Maar dat realiseerde ze zich op dat moment niet.)

De dag erna moest ik bloedprikken op een heleboel dingen. De huisarts zei dat er afwijkende uitslagen uit de bloedtest zouden komen, wanneer ik de dag van onwel worden zou bloedprikken.

Ik kreeg een lage dosering antipsychotica mee voor vijf dagen, zodat ik rustiger kon worden. In eerste instantie weigerde ik de medicatie, maar het was toch echt beter om ze wel te nemen en waarom… omdat mijn hartslag, zuurstofgehalte en bloeddruk niet goed waren toen hij deze ging meten. Vind ik persoonlijk niet heel gek als ik boos en emotioneel tegelijk ben…

Zodra ik ook maar één stap in de huisartsenpraktijk zet, doen ze alweer alsof ik psychische klachten heb, omdat ik bekend ben met paniekaanvallen. Deze dag heb ik ze even goed duidelijk gemaakt dat al mijn lichamelijke klachten, die ik al zo lang heb, niet normaal zijn en dat ze moeten stoppen met alle klachten op psychisch af te schuiven.

Over een halve week moet ik weer terug naar de huisarts voor de bloeduitslag en over hoe nu verder, omdat ik radeloos ben op het moment.

Er zal vast weer niks uit de bloeduitslagen komen, net als dat de ELISA- en de Western Blot test ook negatief waren, terwijl ik in Duitsland héél duidelijk positief testte op de ziekte van Lyme.

(Nabericht red.: Bloedtest wees opnieuw niets uit, alles is volgens de uitslagen prima in orde. Maar cliënte voelt zich nog steeds behoorlijk ziek en uitgeput)

 

MB 40+ 21-08-2015 BEMER

De Bemer; het ritme zit er nog niet helemaal in bij C. maar ze knapt heel snel op van haar operatiewonden,  bij S. heeft het nog niet veel effect op de galbulten maar wel heeft ze ‘ruimte” in haar hoofd gekregen en ik ook. Wij zijn ‘helderder’.
Bij mijzelf schoot het na de markt van afgelopen zaterdag in mijn rug, maar daar was ik vrij snel weer helemaal vanaf  (2 dagen) en normaal duurt dat enkele weken! Super!

 

MdB 40+ 09-08-2015 Bemer Fysische vasculaire therapie

Beste Riëtte,

Reagerend op dinsdag;
Allereerst ontzettend fijn dat je altijd contact houdt en zoekt!
Ik ben daar vaak een miserabel mannetje in.
Als je het leuk vindt om wat opmerkingen te horen naar aanleiding van je presentatie:
Heel sterk:
– je overtuiging, je motivatie, je drive!
Dat komt altijd over, wat je ook zegt!!

Het volgende punt is mijn feedback en dus zeker geen kritiek!
– de balans van de presentatie, van mij mag er nog veel meer informatie gegeven worden, iets meer over de technische achtergrond, de invloed op het lichaam. Verklaringen wat er precies gebeurt, waarom en gevolgen etc.
Dat zul je waarschijnlijk ook doen en voorbereid hebben, maar ja het was natuurlijk ook een beetje gezellig bijkletsen.
De praktische behaalde resultaten aan de hand van voorbeeldgevallen zou ik zelf zo klein mogelijk houden (max. 10% van de presentatie). Voor mij zou de uitleg, een rationele overtuiging geven. Bewijzen aan de hand van plaatjes schrap ik meestal in mijn hoofd, dat is teveel spierballenvertoon op een reclame manier. Dat laatste klinkt heel negatief maar is uiteraard niet zo bedoeld. Ik probeer alleen te zien hoe ik zou reageren als niet jij maar een willekeurig iemand een verhaal bij mij komt vertellen, waar zou ik dan kritisch op zijn…

Wat betreft de ervaring, die was kennelijk overtuigend!
‘C.’ was op dat moment hondsberoerd, maar heeft het op wilskracht uitgezeten en wil je apparaat een week huren!

‘S’, was van te voren wat sceptisch, maar is zeer positief!
en ik ben gewoon dol op alles wat hiermee te maken heeft.

Al met al, kunnen we een van je apparaten huren en eens een weekje stevig aan de tand voelen? J
Ik hoop dat dat deze toevoeging op je activiteit ook een toevoeging op het succes van je praktijk zal zijn!

Ik zie wel veel mogelijkheden.
Nogmaals fijn en  verrijkend om je weer ontmoet te hebben, en ik geloof erin! ‘M’

 

AP 80+  18-05-2015  Ziekte van Lyme, oververmoeid en emotioneel

In mijn jonge jaren heb ik ooit een tekenbeet opgelopen mét zo’n rode ring! In de navolgende periode kreeg ik steeds klachten die eigenlijk nooit begrepen werden. Totdat mijn huisarts ooit toegaf dat het weleens Lyme kon wezen. Diverse medicatie gekregen maar nooit afdoende.

Op en neer, soms goede tijden, soms slechte tijden en de laatste tijd eigenlijk alleen maar vermoeider en geestelijk zo aangedaan dat ik moeite heb om niet emotioneel te worden over de normaalste dingen.

Bij Biori is inderdaad geconstateerd dat de Lyme nog steeds aanwezig is in mijn lichaam en nu we de behandeling zijn gestart, voel ik al direct dat er iets opgeruimd wordt.  Ik ben wel moe maar dit voelt anders, moe van het verwerken van de behandeling denk ik. Ook dat emotionele heb ik meer in de hand.

Die ziekte van Lyme is wel goed te behandelen zeggen ze en ze gaven me ook de raad om toch vooral elke week te laten behandelen omdat dat beestje wat het veroorzaakt zich steeds weer zal verzetten om uit mijn lichaam te verdwijnen. Elke 4 weken vermenigvuldigd zich de bacterie opnieuw bij volle maan en begint het hele ritueel van voor af aan, tja en als je bijv. langere tijd tussen een behandeling zou laten zitten dan komen er steeds nieuwe beestjes bij en kom je er nooit van af.

Ik hoop dat ik er hier echt door van af kom, maar ik heb er vertrouwen in! Samen gaan we de beestjes te lijf.

 

Sam 30+ 06-10-2014 Verkrampte spieren, pijnlijke gewrichten, oververmoeid, ziekte van Lyme

20 behandelingen

Na mij fysiek overbelast te hebben, kampte ik met verkrampte stijve spieren, pijnlijke gewrichten en werd ik steeds vermoeider en afweziger. Ik heb al mijn werk moeten laten varen omdat ik dit niet meer aan kon.
5 jaar lang heb ik allerlei therapieën geprobeerd die soms mijn klachten tijdelijk verminderden, maar verdwijnen deden ze niet. Orthomanueeltherapie voor het mechanische gedeelte heeft wel geholpen omdat mijn rug en bekken scheef bleken scheef te staan. Dit kon grotendeels verholpen worden.
Uiteindelijk kwam ik in contact met de mensen van Biori. De therapie sprak mij direct aan door de grondige werkwijze.
Na de tweede behandeling kreeg ik griep, iets wat al heel lang niet was gebeurd, eindelijk kwam de boel in beweging en kon de koorts de eerste rotzooi opruimen.
Na een aantal behandelingen voelde ik mij direct erna steeds kraakhelder in mijn hoofd, nu pas besefte ik hoe afwezig ik al die tijd was geweest. Ik kreeg weer zin om dingen te ondernemen.
In de metingen kwam naar voren dat de ziekte van Lyme van 9 jaar eerder, ondanks de antibiotica kuur toen, nog steeds in mijn lijf huisde. Dit verklaarde een hoop. De ziekte van Lyme was na jaren lang sluimeren actief geworden toen mijn weerstand daalde door de overbelasting. Een scala aan virussen en bacteriën zag mijn zwakke lichaam als makkelijke prooi en begonnen in mij te huizen. Dit zorgde voor mijn steeds verdere afwezigheid. Mijn lichaam werd als het ware overgenomen door parasieten. Tijdens de therapie kwamen ze stuk voor stuk naar voren en hebben we ze de kop in kunnen drukken. Met het gevolg dat ik mij steeds beter ging voelen. Na 17 behandelingen barstte ik weer van de energie en werd ik ‘s ochtends om 7 uur fris wakker, i.p.v. vermoeid om 10 uur.
Ik ben nu een jaar verder en ben niet meer bezig met overleven maar met LEVEN!

Een ieder met gezondheidsklachten heeft zijn eigen weg te bewandelen opzoek naar de kern van de klacht. Elk mens zal een ander pad bewandelen omdat elk mens anders is.
De echte kern kan heel diep zijn en de weg er naar toe zwaar maar waardevol. Het is meer dan het slikken van een pil, het is een proces van accepteren en opruimen.
Het is niet gezegd dat een ieder de kern zal raken, maar alles wat je onderweg raakt is al een overwinning.

Sam

 

Ruud 24-07-2014 BN’er

Hoi Riette,

Leuk voor je op de RTL, als je BN-er wordt, zeg je me toch nog wel gedag hè?  😉

 

Nel 17-07-2014 TV opnames

Ik weet niet wanneer de opnamen zijn voor de t.v. maar ik wil jullie heel veel succes ermee wensen. Best wel spannend allemaal maar ik heb er vertrouwen in want je bent heel goed in wat je doet en je kunt het ook heel goed uitleggen allemaal. Dus dat gaat helemaal goed komen

 

Gerda (Duitsland) 16-02-2014 Hulp

Hardstikke bedankt voor de moeite die je hebt genomen voor mij. Ik ga zeker die mevrouw benaderen en ik hoop dat ze net zo aardig is als dat jij bent. Je hoort het als eerste!

 

Bart 50+ 29-11-2013 Schouderklachten

Na die behandeling bij jou is die schouder toch weer merkbaar beter geworden. Die Spin handel komt de volgende keer wel weer

 

Martin 31-10-2013 Lijfspreuk Daan

Vergat ik je nog te vertellen; Af en toe gebeurt er wel eens iets als iemand in het gezin ergens last van heeft. Dan is Daan zijn lijfspreuk: (zwaaiend met heupen en handen in de rondte voor zijn buik) ‘ik zeg bio-fotonen’!
Mooi toch.

 

Ineke  23.10.2013 Recepten

Mooie website. Duidelijk.
Ik ben erg benieuwd naar de recepten om zelf tandpasta, deo en wasmiddel te maken.
Ik doe al veel met natriumbicarbonaat en azijn maar een recept zou me erg welkom zijn
Bij voorbaat dank.

 

Chrystyne 80+ 15-10-2013 Thank you

You are wonderful and caring
Thank You for who you are !

 

Wanda Nieste 27-06-2013 Geduldig en enthousiast

Ik wil je nog even heel hartelijk bedanken, ook namens onze gasten en vrijwilligers, voor je bijdrage aan het succes van de feelgoodmarkt (red.: van Resto van Harte te Alkmaar)
Wij kijken met z’n allen terug op een zeer geslaagde dag. Het was leuk je aan het werk te zien, zo geduldig en enthousiast. Ik heb veel leuke reacties gekregen van de gasten over de therapie. Helaas had ik geen tijd om even bij je aan te schuiven, want ik ben zeer geïnteresseerd in wat je doet, en nu dus nog steeds nieuwsgierig..….
Ik hoop dat jij het ook goed heb ervaren, ik ben benieuwd of er nog veel mensen op terugkomen bij jullie.

 

Sam 30+ 17.06.2013 Scheefstand-heuppijn
(red.: ongelijke beenlengte behandeling)

Ik moet zeggen dat ik me steeds horizontaler ga voelen. Heel langzaam trekt het recht. Ik zie ook aan mijn houding dat verticaal vanzelfsprekender recht is, ook al heb ik even niet veel tijd om er van te genieten.

 

Anneke 50+ 28.05.2013 Vermoeidheid en pijn na operatie

Na de behandeling ben ik me wel beter gaan voelen
Ben er nog niet vanaf maar met dit resultaat ben ik al blij!

 

Marc 06.04.2013 Website

Heb jullie website weer eens bekeken en zag dat je zoon zijn profiel heeft gewijzigd. Je vertelt veel maar niet alles. Veel veiliger.

Hoe loopt de zaak? Gaat het goed?
Als het bij mij om de hoek zou zitten dan zo ik het zeker ook een keer proberen.

 

Gerard 50+ 21.03.2013 Whiplash. Vermoeidheid tot weinig in staat, galblaas operatie.

Allereerst gefeliciteerd met de oprichting van jullie bedrijf. Ondernemersbloed heb je van huis uit meegekregen en dat kruipt, zo zie je maar weer, altijd door
Heel veel succes maar dat gaat je zeker lukken
De energiebreuk door de whiplash maakte dat ik toch wel heel moe was, zonder daar erg in te hebben. Na de behandeling voel ik dat ik weer veel meer energie heb.

 

Thomas & Holi info@workatbalance.nl 23.02.2013 Vaccinaties
Ik heb er voor gekozen om géén vaccinaties te krijgen toen ik met jullie meeging naar Nepal. Is ook niet verplicht hè voor Nepal.
Maar aangezien ik er nu mijn werk van heb gemaakt zie ik mensen die dat wel hebben laten doen met alle narigheid daaraan vast geknoopt.
Vooral de anti-Tetanus en de Polio vaccinatie uit de DKTP zijn er verantwoordelijk voor dat het hormoonsysteem van ons lichaam niet meer van nature kan reageren op narigheid.
(red.: Hormoonsysteem = lichaamsaansturing is lamgelegd)
In deze vaccinaties zitten o.a. kwik, aluminium en formaldehyde die het lichaam niet meer kan afbreken dus blijven ze de rest van je leven rondwaren in je lichaam met alle gevolgen van dien.
Graag wil ik deze meneer op de hoogte brengen van dit feit, vooral ook omdat hij nog niet is ingeënt. Dat wil ik graag zo houden als het aan mij ligt, maar dat is zijn keus.
—–
Dankjewel en snap het: stap voor stap….
Jullie website ziet er al fantastisch uit en ik heb de info doorgegeven aan Rob!

 

Martin 40+ 05.12.2012 Vermoeidheid, depressie

Sjonge wat geweldig.
Wat de therapie betreft; Ruori doet het goed hoor, een bijzonder prettige en open jongen. Jij bent wat zekerder en directer, maar dat komt bij hem ook wel en je zei het al jullie hebben een wat verschillende benadering, hij stelt wel vragen maar luistert vooral naar wat er niet gezegd wordt, jullie zijn een mooi en sterk team volgens mij.

 

Elise  20+ 03.10.2012,21:54:05 Huidproblemen gezicht

Ik hoop inderdaad dat je me helpen kan. Volgens mama wel -> ik moest echt naar jou.
Ik heb er zelfs mijn anti biotica kuur voor laten staan, mama dacht dat jij me wel zeker helpen kon. Hoop vertrouwen hebben wij in je!

 

Coen 20.08.2012  Succes

Fijn dat het goed met jou gaat.
Maar ik moest wel even googlen wat een biofotonen therapeut nou eigenlijk doet.

Je bent een hele nieuwe weg ingeslagen wat natuurlijk altijd goed is voor je ontwikkeling
Heel veel succes ermee!

 

Diederick 23.07.2012 Veel succes met de lichttreintjes!

 

Guido 19.06.2012 Whiplash – vermoeidheid

Bedankt voor de informatie over Whiplash; ik zal het doorsturen.
Ik had em al het een en ander over energiebanen verteld en daar had hij ook al iets over gevonden geloof ik. Gelukkig zijn er meer mensen die verder denken…
Nogmaals heeeel veel succes gewenst in Amerika en tot augustus.