Agenda – demo dagen

DEMONSTRATIE EN PRESENTATIE SMART PULSE

Riëtte zal metingen uitvoeren met de Smart Pulse en uitleg geven over de kwaliteit van onze bloedvaten op de Gezondheids- en Lifestyle beurs te Utrecht

Wanneer: donderdag 7 tot en met  zondag 10 februari 2019
Tijden:     10 – 17.30 uur
Waar:       Jaarbeurs te Utrecht
Stand:      Heart Health

—————–

DEMONSTRATIE EN PRESENTATIE FYSISCHE VAAT THERAPIE

Wanneer:
Tijden:
Waar:

Hoofdweg van onze gezondheid; de stroming in onze kleinste bloedvaatjes

microcirculatie
 

Gratis productpresentatie en lezingen over de microcirculatie in ons lichaam.

Fysische vasculaire vaattherapie is als enige ter wereld in staat de beperkte doorbloeding van onze fijnste bloedvaten te verbeteren. Dit heeft grote gevolgen voor onze gezondheid.Een betere doorbloeding zorgt voor afvoer van kooldioxide en afvalstoffen, versterkt het immuunsysteem en bevordert de opname van zuurstof. In 99% van de 45.000 beschreven ziekten is een gebrekkige microcirculatie mede veroorzaker.

Bel of mail ons voor de eerstvolgende mogelijkheid als de datum je niet schikt.

Loop gerust binnen of informeer naar een thuisdemo bij Riëtte, Peter en/of Ruori van Balen. Zij kunnen je meer over vertellen en ook over onze core-business de Bio-fotonen therapie, Levend Bloed Analyse, Ortho Moleculaire geneeskunde, Spirit & Trance Healing, Korte/Middellange/Lange Infrarood sauna!

Vraag ook naar onze testmethode met de “Smart Pulse’ voor de status van onze bloedvaten en onze stressbelasting zodat wij nog gerichter van het lichaam kunnen aflezen hoe goed het er mee gaat.